Autószervizeknek - A korrektszervizek.hu támogatása, kiemelés és NYEREMÉNYSORSOLÁS

 


Kisorsoltuk az első nyertest támogatóink közül, aki hazaviheti a 200 ezer forintot! A sorsolás 2019. október 2-án 17:33-kor került megrendezésre. A nyertes: Kóczián Gumi, Jászjákóhalma. GRATULÁLUNK! A sorsolás megtekinthető az alábbi vágatlan videón:

Oldalunk teljesen ingyenes mind a szervizt kereső gépjármű tulajdonosok, üzemeltetők mind pedig az adatbázisban szereplő autószervizek és egyéb gépjármű javítással foglalkozó vállalkozások számára.

Ha támogatás nélkül, ingyenesen szeretné megjeleníteni szervizét / telephelyét az oldalunkon kattintson ide a regisztrációhoz és válassza az ingyenes szolgáltatás opciót.

Célunk felépíteni egy olyan adatbázist, amiben minden Magyarországon tevékenykedő "korrekt" szerviz megtalálható pontos és naprakész információkkal, hogy ha az ügyfelek szolgáltatót keresnek gépjárművük javításához és karbantartásához akkor megtalálhassák és elérhessék Önöket illetve a hozzájuk legközelebbi ilyen autószervizt.

Az oldal folyamatos fejlesztéséhez, bővítéséhez és marketing / promóciós költségeinek fedezéséhez szívesen látjuk az önkéntes támogatókat. Hozzájárulásuk viszonzásául támogatóinkat különböző extra szolgáltatásokban részesítjük, melyek az alábbiak:

Szervizének / telephelyének kiemelése - a térképen "AJÁNLOTT" címkével látjuk el a szervizét jelképező ikont ami megkülönbözteti és kiemeli a többi találat közül, ezzel nagyobb figyelmet kap. Ezen kívül az üzenőfalon rendszeresen megjelenik mint AJÁNLOTT SZERVIZ és egy külön oldalon is feltüntetjük az ajánlott szervizek között. A keresési találatoknál is előnyt élvez, pl. ha olyan szempont szerint keres valaki ami több mint 60 találatot eredményez, akkor csak az "első" 60 találatot jelenítjük meg és azok között elsősorban a támogató szervizek fognak szerepelni, a többiek csak abban az esetben ha beleférnek a 60 találatba.

Ajánlott szervizek

 

Egyszerre 15 hirdetésének megjelenítése - az alap (ingyenes) szolgáltatásban részesülő szervizek maximum 3 hirdetést adhatnak fel és futtathatnak egyszerre az oldalon. Támogatóink akár 15 hirdetést is közzé tehetnek egyszerre ami lehet állásajánlat, akció vagy bármi egyéb szervizükkel kapcsolatos hirdetmény. A hirdetések megjelennek az üzenőfalon melyet látogatóink százai láthatnak naponta valamint az Állásajánlatok illetve Akciók és hirdetések oldalon.

Nyereménysorsolás - támogatóink közül rendszeresen kisorsolunk egyet (a későbbiekben akár többet is) aki megnyeri a kihirdetett pénzösszeget.

Következő sorsolás: a Koronavírus helyzet miatt bizonytalan ideig nem rendezünk sorsolást!

A támogatás összege és menete

Támogatóink számára a hozzájárulás díja egységesen napi nettó 100 Ft. A díj csak azokra a napokra kerül elszámolásra amikor szervize aktív volt a keresőben. A szolgáltatást bármikor szüneteltetheti, így ha például szervize az adott hónapban 20 napig aktív volt és 10 napig szüneteltette akkor csak 20 nap vagyis nettó 2.000 Ft lesz felszámítva. A következő díjfizetések közül lehet választani:

  • Havi (30 napos): Induláskor adunk 45 napot amit fehasználhat. Ezt követően minden olyan napon amikor a szolgáltatása nem volt szüneteltetve egy nap levonásra kerül az egyenlegéből. Amikor már csak 15 napja maradt kiszámlázzuk a felhasznált 30 napot melynek összege 3.000 Ft + ÁFA (összesen bruttó 3.810 Ft). A számla kiegyenlítésekor feltöltjük egyenlegét további 30 nappal.
  • Éves előfizetés: Ha ezt választja 10 havi (300 napi) díjat kérünk előre és további 2 hónapot (65 napot) adunk ajándékba. Az éves díj így 36.500 Ft helyett 30.000 Ft + ÁFA (összesen bruttó 38.100 Ft, napi nettó 82 Ft). Induláskor adunk 15 napot és kiszámlázzuk az éves díjat. A számla kiegyenlítésekor feltöltjük egyenlegét további 350 nappal. Ezt követően minden olyan napon amikor a szolgáltatása nem volt szüneteltetve egy nap levonásra kerül az egyenlegéből. Amikor már csak 15 napja maradt kiszámlázzuk a következő éves díjat.

A támogatás nem kötelező, nem kell hozzá szerződést aláírnia, nem jár semmilyen kötelezettséggel és bármikor visszavonható. Ameddig támogatja oldalunkat addig részesítjük a fenti extrákban, különben pedig szervize maradhat a keresőben ingyenesen az alap szolgáltatások igénybevételével.


 
     
korrektszervizek.hu :: ÜZENŐFAL
Ez a honlap az akadálymentes működés és az Önnek nyújtott legjobb szolgáltatás érdekében sütiket (cookies) használ.