Információk Szervizeknek

Ez az oldal azért jött létre, hogy többek között népszerűsítse a megbízható, precíz, ügyfélbarát, egyszóval korrekt autószervizeket a gépjármű tulajdonosok és üzemeltetők körében. Szeretnénk felépíteni egy olyan adatbázist, amiben minden Magyarországon tevékenykedő "korrekt" szerviz megtalálható pontos és naprakész információkkal, hogy ha az ügyfelek szolgáltatót keresnek gépjárművük javításához és karbantartásához akkor megtalálhassák és elérhessék Önöket illetve a hozzájuk legközelebbi ilyen autószervizt.

Ha regisztrálja szervizét és megjelenik a keresőben az alábbi szolgáltatásokat, lehetőségeket veheti igénybe:

  • Az adatbázis nyilvános, internetes felületén az ügyfelek kereshetnek a résztvevő szervizek között, ezáltal új ügyfeleket szerezhet.
  • Minden regisztrált és aktív szerviz ingyenesen közzé tehet az oldalon hirdetéseket, akciókat, állásajánlatokat amelyek országszerte akár több ezer emberhez eljuthatnak hetente.
  • Szervize adatlapját, fényképét saját maga is szerkesztheti illetve kicserélheti, így információit és elérhetőségeit stb. napra készen tarthatja.
  • Ha szüksége van munkaerőre bármilyen munkakörbe (autószerelő stb.) segítünk a közvetítésben.
  • A rendszertől havonta egyszer automatikus emailt kap, melyben tételesen fel lesz sorolva az elmúlt hónapban hányan találtak rá szervizére a keresőben, hányan tekintették meg adatlapját, hányan voltak kíváncsiak telefonszámaira, honlapjára vagy kattintottak az email címére.
  • Szervizét kiemelheti az oldalon a többi közül és nagyobb érdeklődést válthat ki az ügyfelektől. *
  • Részt vehet az általunk rendszeresen megrendezett nyereménysorsolásokon és több százezer forintot nyerhet, amit akár szervize fejlesztésére fordíthat. *

(* csak támogatóink számára elérhető "prémium" lehetőségek)

A részvétel és megjelenés nem jár semmilyen kötelezettséggel, bármikor szüneteltethető vagy lemondható.

Mennyibe kerül?

Alapvetően ingyenes! Csak Öntől függ támogatja-e oldalunkat egy csekély összeggel amit annak folyamatos fejlesztésére, bővítésére, karbantartására és reklámozására fordítunk. Az ingyenes regisztrációval korlátlan ideig megjelenhet a keresőben díjtalanul. Garantáltan nincsenek rejtett költségek!

Ha úgy dönt támogat minket akkor hálából "prémium" szolgáltatásokban részesítjük, ami egyrész szervize kiemelése az oldalon "AJÁNLOTT" címkével mely megkülönbözteti a többi szerviztől és magára vonja az ügyfelek figyelmét, másrészt automatikus részvétel a fent említett nyereménysorsolásokon.

Támogatóink számára a hozzájárulás díja napi nettó 100 Ft. A díj csak azokra a napokra kerül elszámolásra amikor szervize aktív volt a keresőben. A szolgáltatást bármikor szüneteltetheti, így ha például szervize az adott hónapban 20 napig aktív volt és 10 napig szüneteltette akkor csak 20 nap vagyis nettó 2.000 Ft lesz felszámítva. A következő díjfizetések közül lehet választani:

  • Havi (30 napos): Induláskor adunk 45 napot amit fehasználhat. Ezt követően minden olyan napon amikor a szolgáltatása nem volt szüneteltetve egy nap levonásra kerül az egyenlegéből. Amikor már csak 15 napja maradt kiszámlázzuk a felhasznált 30 napot melynek összege 3.000 Ft + ÁFA (összesen bruttó 3.810 Ft). A számla kiegyenlítésekor feltöltjük egyenlegét további 30 nappal.
  • Éves előfizetés: Ha ezt választja 10 havi (300 napi) díjat kérünk előre és további 2 hónapot (65 napot) adunk ajándékba. Az éves díj így 36.500 Ft helyett 30.000 Ft + ÁFA (összesen bruttó 38.100 Ft, napi nettó 82 Ft). Induláskor adunk 15 napot és kiszámlázzuk az éves díjat. A számla kiegyenlítésekor feltöltjük egyenlegét további 350 nappal. Ezt követően minden olyan napon amikor a szolgáltatása nem volt szüneteltetve egy nap levonásra kerül az egyenlegéből. Amikor már csak 15 napja maradt kiszámlázzuk a következő éves díjat.
Ajánlott szervizek

Mikor jelenik meg a keresőben?

A regisztráció után felkeressük Önt további egyeztetések miatt és szóbeli vagy írásbeli jóváhagyását kérjük szervize megjelenítéséhez. Ezzel zárjuk ki az illetéktelen regisztrációkat és megbizonyosodunk róla, hogy az Ön szervize megfelel az adatbázis követelményeinek (valóban korrekt szerviz). Az egyeztetést és jóváhagyást követően és az esetlegesen hiányzó adatok felvitele után azonnal megjelenítjük szervizét / telephelyét.


   
 
     
korrektszervizek.hu :: ÜZENŐFAL
Ez a honlap az akadálymentes működés és az Önnek nyújtott legjobb szolgáltatás érdekében sütiket (cookies) használ.