Szerviz-munkalap program

Rendkívül egyszerűen kezelhető, online ügyfél és gépjármű nyilvántartó, árajánlat készítő és munkalap kiállító szoftver a korrektszervizek.hu készítőitől.

Szerviz-munkalap program

Ha még nincs megfelelő számítógépes programja ügyfelei nyilvántartására, árajánlatait, munkalapjait papír alapú, kézzel kitöltött nyomtatványokon állítja elő vagy a célnak nem teljesen megfelelő, esetleg nem jogtiszta szoftvert használ, akkor a Szerviz-munkalap program megoldást jelenthet számára.

Egy kisebb szervizműhely mindennapos adminisztrációs munkáját nagymértékben megkönnyíti. Ügyfelei számára az árajánlatokat és munkalapokat percek alatt előállíthatja vele, az eltárolt korábbi árajánlatok és munkalapok visszakereshetőek pillanatok alatt. Néhány a program további előnyei közül:

  • Ingyenesen kipróbálható.
  • Nincs szükség telepítésre, bármilyen internetezésre alkalmas számítógépen, tableten vagy okostelefonon elérhető bárhol és bármikor (szervize teljes adminisztrációját magával viheti a zsebében).
  • Korlátlan számú ügyfél és gépjármű nyilvántartása, korlátlan számú árajánlat és munkalap kiállítása.
  • Alacsony használati díj.
  • A Szerviz-munkalap program felhasználói ingyenesen részesülnek a korrektszervizek.hu prémium szolgáltatásaiban (pl. szerviz kiemelése az oldalon, automatikus részvétel nyereményjátékokban).

 
     
korrektszervizek.hu :: ÜZENŐFAL
Ez a honlap az akadálymentes működés és az Önnek nyújtott legjobb szolgáltatás érdekében sütiket (cookies) használ.