Információk autószerelőknek / munkavállalóknak, jelentkezés nyilvántartásba vételre munkaközvetítéshez

Ha Ön képzett autószerelő vagy egyéb gépjárműjavítással kapcsolatos szakember és állást keres, jobb munkakörülmények, magasabb fizetés vagy lakóhely változtatás miatt szeretne új munkahelyet találni mi segítünk Önnek elhelyezkedni.

A szolgáltatás teljesen ingyenes és semmiféle kötelezettséggel nem jár. Célunk a jó szakemberek és szerviz partnereink támogatása abban, hogy egymásra találjanak.

Hogyan történik a munkaközvetítés?

Első lépésként töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és küldje el nekünk. Adatait bizalmasan és diszkréten kezeljük, engedélye nélkül nem adjuk ki másnak semmilyen körülmények között.

Fontos, hogy email címét pontosan adja meg, mert a lehetséges állásajánlatokat emailben fogjuk elküldeni Önnek. Az emailben megadjuk az állást hirdető szerviz elérhetőségeit is. Ha megtetszik egy állásajánlat már csak fel kell keresnie az adott szervizt a további teendőkkel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban stb.

Ha nem kéri közbenjárásunkat akkor nem szükséges kitöltenie a jelentkezést. Látogassa meg oldalunkat rendszeresen és figyelje az üzenőfalat, mert az aktuális állásajánlatok ott is megjelennek majd.


   
 
     
korrektszervizek.hu :: ÜZENŐFAL
Ez a honlap az akadálymentes működés és az Önnek nyújtott legjobb szolgáltatás érdekében sütiket (cookies) használ.